Frisk grøn salat med feta

MAD UD AF HUSET...
når du skal den lækreste mad lige ind ad døren

 

Vi har altid en menu der passer til din fest

 

Klintholm Gastronomi er til dig der går efter en sublim madoplevelse. Vi er det rigtige sted at gå til, når du skal have leveret mad ud af huset. 
Vi har mange års erfaring i at levere til både store og små arrangementer. Det vil sige alt fra et lille privat arrangement i dit hjem til kæmpestore arrangement med flere tusinde mennesker.

Vi har gennem årerne leveret til alle typer arrangementer og vores mål er altid at give jer en sublim oplevelse. Det vil sige ikke bare kun gennem lækker og veltillavet mad, men en gennemført højt serviceniveau. 


Du kan altid finde menuer og priser der passer til dine ønsker og forslag. Og hvis ikke - så ring til os, så finder vi sammen den rigtige løsning til dig og dit arrangement.


 

Mad ud af huset - vi skaber en restaurant-oplevelse hvor som helst!
 

Uanset hvor festen skal holdes, sørger vi for at I får en dejlig aften. Når man skal holde fest er maden er stor del af oplevelsen. At samles om et lækkert måltid er et vigtigt udgangspunkt for en god aften. Det ved vi. Og derfor går vi så meget op i maden. 


I kan få maden bragt og selv servere den eller I kan få hele pakken

 

I kan vælge at få maden leveret i termokasser og så selv stå for anretning og borddækning.

Men I kan også  vælge at lade os gøre alt arbejdet, så I blot skal læne jer tilbage, nyde aftenen og jeres gæster. Så sørger Klintholm Gastronomi for alt det andet.

Vi kan klare det meste – ring og spørg, så finder vi en løsning der passer til lige netop jer. Intet arrangement er ens, det ved vi med mange års erfarring og derfor tilpasser vi altid alting efter den enkelte kunde.