LÆKKER OG SUND MAD.
Mad til firma og medarbejdere
samt til fest


 

Mad ud af huset - restaurant i dit eget hjem eller lokale


Maden er en vigtig ingrediens i enhver fest.  Det er vigtigt, at både gæster og værter finder nydelse i maden og er glade for arrangementet. 

Vores dygtig kokke, går meget op i at bruge nøje udvalgte råvarer af høj standart. Uffe står personligt inde for at levere mad som giver store madoplevelser, samt lækre smagsoplevelser. I vil opleve, at det er som at være på restaurant i jeres egne lokaler

Klintholm Gastronomi er specialiseret i mad ud af huset. Vi garanterer, at du får en levering der passer netop til dig.

Vi leverer både til små og store arrangementer, lige fra en hyggelig aften for et mindre selskab med nogle få udvalgte venner til et meget stort festarrangement med over tusind mennesker.

Der er intet der er for stort til Klintholm Gastronomi.

Vi har daglig erfaring med levering af mad ud af huset til alle typer firmaer og arrangementer. Vi strækker os langt for at gøre dig til en tilfreds kunde.
 
Vi sørger selvfølgelig også for, at tage hensyn til alle kulturer, således at vi - hvis det er et ønske - anretter fade specielt til alle trosretninger.

Du kan altid finde en menu og pris, der passer til dine ønsker. Vi står altid til rådighed og kan hjælpe dig med at sammensætte den perfekte menu, til din frokostbuffet.

Kontaktinfo: Helgeshøj Alle 20, Taastrup, Danmark, tel. 28569816 email: info@klintholm-g.dk

smiley.jpg.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon