Buffet - når der rigtigt skal hygges
 

Buffet laves altid med udgangspunkt i med årstidernes råvarer.

Mad skal laves fra bunden. Det skal laves med kærlighed. Det skal først og fremmest smage godt. Derfor tager vi altid udgangspunkt i årstidens friske råvarer. Når I bestiller en buffet fra os kan I derfor godt sætte forventningerne lidt op. For det mad vi laver, smager bare godt. Her er ingen hurtige færdigløsninger. Vi laver mad som vores mor lærte os det. Og det kan du smage.

Vi har lavet en række menu forslag, som du kan se nedenunder.
I kan vælge en standard buffet, som de eksempler I finder nedenunder eller vi kan sammen sammensætte en buffet efter jeres ønsker.
Kontakt Klintholm Gastronomi, så finder vi sammen en buffet menu,

der passer til netop jeres ønsker.
 


Eksempler på buffet menuer 
 

 

Forretter        
  

  • Sukkersaltet "rimmad"  laks med dildmarinerede små kartofler        

  • Grillet tun m. stegt pak choi, ørredrogn og krydderurtesalat             

  • Klassisk laksepaté m. stegte jordskokker, syrnet fløde og lakserogn        

  • Salat af varmrøget laks m. danske æbler, selleri og hummus            

  • Stegte store tigerrejer m. chili, ingefær og hvidløg, vendt i nudan nudler, persille og sød soya        

  • Kold røget laks m. friske asparges eller stuvet spinat        

  • Friske grønne asparges "vinagrette" m. æg, kapers, kørvel, lagret sherryvineddike og olivenolie        

  • Klassisk carpaccio af oksemørbrad        +Kr. 15,00

  • Moderne "vitello tonnato": kalvemørbrad, grillet tun og gedeostecreme        +Kr. 25,00

  • Anderilette m. friske salater, hjemmelavet surt og dijonsennep              

  • Bruchetta m. sæsonens stegte svampe, persille og hvidløg        

  • Quiche Lorraine m. bacon, løg og emmentaler               

  • Quiche m. nye danske kartofler, dild og syrnet fløde        

           
 Kødretter    
     

  • Braiseret bov af lam m. saltbagt knoldselleri, lammesky og løgvariation         

  • Rosastegt kalveculotte m. syltet grønt efter sæsonen og ramsløgsmayonaise              

  • Röti af kalv - rosastegt - m. artiskok, perleløg og sauce parisienne        

  • Farseret perlehønebryst m. krydderurter, stegte svampe og fjerkræssky        

  • Confit af canettelår m. stegte skalotteløg, sort peber og fjerkræssky        

  • Stegt unghanebryst "danoise", m. rabarberkompot, sky og agurkesalat        

  • Kamsteg af gris stegt m. rosmarin, citron og hvidløg, samt butterbeans og krydderurtesky                

  • Bavette af okse, skorzonerødder, estragon og demiglace        

  • Okseröti af tyksteg, variation af løg, samt merian og rødbede        

           
 Alle hovedretter er selvfølgelig inkl. årstidens kartoffel eller hvad I måtte ønske          
           
           
 Salater 
         

  • Friseesalat m. æg, kalkunbacon og croutons        

  • Babyspinat m. jordbær, pinjekerner og jordbærvinagrette        

  • Råkost af æble, rødbede og endivesalat med olivenolie og krydderurter        

  • Melonsalat m. spidskål, mynte og sultanarosiner        

  • Salat af bagte rodfrugter m. stegte valnødder og estragon        

  • Salat af grillede grøntsager m. olivenolie og gremolataristede saltede mandler                

  • Salat af 3 slags bønner m. mandel og pimentcreme        

           
 Desserter          

  • Klassisk Tiramisu m. ladyfingers og mascarpone                

  • Gateau Marcel m. friske bær og coulis        

  • Panna cotta m. råsyltede brombær        

  • 2 slags chokolademousse m. rødvinssyltede pærer        

  • Tærte m. æblecrumble og vanillecreme              

  • Citrontærte m. marengs og syltede citroner        

  • Chokoladebrownie m. ananas-melonsalat        

  • Dansk æblekage m. flødeskum og ribsgele        

  • 3 slags oste i udvalg samt syltede valnødder        


Pris for følgende sammensætning
 
 2 forretter
 1 hovedret
 2 salater
 1 dessert


 i alt kr. 295,00 eks. moms
 

smiley.jpg.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon